UFO-fenomenet:

Informasjon og dokumentasjon

Aktuelt

 
Foto av det stjernelignende objektet som nå ligger i jordens atmosfære og som varsler tilsynekomsten av Maitreya, en ny lærer for menneskeheten.
Her er en artikkel fra avisa Nordland.


Lofotposten 22. februar 2018: Så bevegelig lys fra Kirkenes til Lofoten

Foto av det lysende objektet


Ny Ghost rocket over Finnmark, torsdag 16. november 2017.
Telefonstorm til politiet i Finnmark etter lysglimt på himmelen

Video fra Finland, hvor denne og kunne observeres:

 

Anders Klev fra Snåsa forteller om sin utenomjordiske kontakt.
Video fra den internasjonale UFO konferansen på Stiklestad, 2017

 

Spektakulært skue over Sibir 26. oktober 2017.
Mest sannsynlig en advarsel fra våre utenomjordiske venner pga den spente situasjonen mellom USA Nord-Korea og Russland. Se Ghost rockets.


Artikkel om Robbert van den Broeke på Nyhetsspeilet. Aktuell for de som er interessert i UFO og kornsirkler.

Foto tatt av Robbert van den Broeke

Utenomjordisk fartøy filmet av en norsk ekspedisjon til Antarktis

 

Ny Ghost rocket over Skandinavia

Fredag 23. oktober 2016, melder en rekke nyhetsmedia om at et mystisk lys ble sett over Sør-Norge, Sverige og Danmark fredag kveld ved 18 tiden. Etter beskrivelsen å dømme dreier det seg om det utenomjordiske fenomenet Ghost rockets.

Foto tatt i Sverige fredag 23. oktober. Kilde: Aftonbladet.

 

Ny Ghost Rocket over Norge

Foto av den såkalte meteoren

13. august. Flere norske media melder om at et uvanlig lyssterkt objekt passerte over Østlandet ved 01.50 tiden natt til 13. august. (Se bildet over). Den så pass lange varigheten av observasjonen( 8-9 sekunder), samt beskrivelsen, tyder på at dette ikke var en meteor, men et utenomjordisk fenomen, kalt Ghost rocket.

Roy Waage, som bor på Sætre i Hurum(ved Oslofjorden), var en av dem som observerte dette. Her er hans beskrivelse:

”WOW  ... Det er det råeste jeg noen sinne har sett i mitt liv, et enormt stjerneskudd fløy like forbi huset og lyste opp hele feltet her i et vanvittig grønnskjær, hørte hvordan det spraket i den. Den fløy sakte forbi, men den så mye, mye større ut enn i ABC nyheter og gikk mye saktere. Den fløy mer i samme fart som et jetfly. Jeg satt helt målløs og så på den, for først var jeg ikke i tvil om at det måtte være et slags skip, og tidspunktet i ABC nyheter er korrekt så må være det samme vi så.  ABC nyheter sier den falt ned over Töcksfors, men det er feil. Den fløy nedover Oslofjorden mot Danmark og forsvant..  Et fantastisk syn jeg aldri kommer til å glemme. Slik opplever man bare en gang i livet.  
Det rare var at da jeg la inn en liten kommentar på ABC nyheter med korrekte opplysninger, så ble kommentaren av en aller annen grunn slettet like etterpå.

Kommentar: Er ikke dette et godt eksempel på sensur som viser at vanlige nyhetsmedia kun ønsker å fremme den offisielle forklaringen, nemlig meteor?


Video av Ghost rocket tatt opp over Sverige, søndag 9. august:
Nye advarsler fra våre utenomjordiske venner i form av Ghost rockets over Norge

Hva er typisk for dette fenomenet?

Hva er den største forskjellen på dette og en ildkule/meteor?

Hvordan skapes så dette fenomenet?

Hva ønsker andre sivilisasjoner nå å advare oss mot?

Fireballs in the sky could actually be UFOs - detailed analysis.

Et utvalg av nyhetsreportasjer om Ghost rockets

Kjernekraft og atomvåpen: Våre utenomjordiske venner advarer oss og på andre måter

Våre utenomjordiske venner følger med og prøver å begrense virkningene av den meget destruktive praksisen som kalles geoengineering. Her ser vi et eksempel fra Norge. Video tatt utenfor Bergen, 20. juni 2015.
Nytt norsk nettsted http://geochemtrails.infoHalden Arbeiderblad tirsdag 28. april: Vi hørte et smell og så store ringer på himmelen. Er disse store røkringene med tilhørende lyd skapt av utenomjordiske fartøy?

En finner nemlig ingen jordisk forklaring på dette fenomenet.
Se Hva er typisk for fenomenet Ghost rocketsMeget viktig informasjon fra Paul T.Hellyer, tidligere kanandisk forsvarsminister:

 

Se: Hvorfor rapporteres det nå stadig vekk om det Røed Ødegaard betegner som sjeldne ildkuler?

The UMMO file. Informasjon fra en utenomjordisk sivilisasjon som over lang tid har besøkt oss


Nye advarsler fra våre utenomjordiske venner i form av Ghost rockets over Norge

  Rana Blad, onsdag 25. desember 2014: "Nytt mystisk lys"        (se bildet). Objektet som man først trodde var et fly, bevegde i følge vitnebeskrivelse seg langsomt..

Den 20. desember rapporterte Rana Blad for øvrig om observasjon av en  grønn ildkule over samme område. Vitnene, som kjørte bil, fortalte at bilradioen i forbindelse med denne observasjonen sluttet å virke. Det er ellers et velkjent fenomen at utenomjordiske fartøy påvirker vår elektronikk.
Foto: Ronja Larsen

Torsdag 19. desember, ved 19.15 tiden: "Rød ildkule på himmelen". Fra reportasjen i Laagendalsposten- Folk lurer på: "Hva kan dette være?"

Fredag 6. desember 2013, kl. 09.50, ble bildet til venstre tatt over Hokksund. Link til reportasjen.
Til høyre foto av Ghost rocket over Cusco i Peru.

 
Foto: Frank R. Furuhaug Tatt på dagtid 25. august 2011 


Onsdag, 4. desember: "Ildkule over Hof". Sitat:”Det så ut som et vanlig stjerneskudd som var på vei til å slokne. Men så blusset det opp igjen. Ildkula var først rød, så blå, før den skiftet farge til gul. Den hadde en stor, lang hale.”


Søndag 24. november. Enda en Ghost rocket over Norge: "Meteor over Ankerskogen?" Se bildet under.


Foto: Mads Bekk Rustad

Hvorfor rapporteres det nå stadig vekk om det Røed Ødegaard betegner som sjeldne ildkuler, og hva er dette egentlig?

Som nevnt under historikk, dukket dette spesielle fenomenet skapt av utenomjordiske fartøy, for alvor opp like etter andre verdenskrig. En uke etter at USA hadde foretatt en kjernefysisk prøvesprengning på Bikiniøyene i Stillehavet i juli 1946, kom det hundrevis av ildkuler - les Ghost rockets, over Sverige. I 1948 ble det og gjentatte ganger observert uvanlige 'grønne ildkuler' over de stedene i New Mexico hvor det foregikk utvikling og produksjon av atomvåpen. Det spesielle dengang var at fenomenet kun viste seg der og ingen andre steder. Kilde: UFO-FBI connection, av Bruce Maccabee.

Fenomenet kalles Ghost rockets og skapes først og fremst som en advarsel til oss.
I tillegg brukes grønne ildkuler også for å nøytralisere radioaktivt avfall.

Hva er typisk for dette fenomenet?


Hva er den største forskjellen på dette og en ildkule/meteor?

På grunn av den store hastigheten en meteor/ildkule har når den kommer inn i vår atmosfære, er den i følge astronomer svært vanskelig å fotografere. For å få dette til, hevdes det at en på forhånd må ha et kamera klart. Et utenomjordisk fartøy som skaper fenomenet Ghost rocket, beveger seg som regel langsommere og er derfor lettere å ta bilder av. 

 

Hvordan skapes så dette fenomenet?

En sannsynlig forklaring er at egenskapene ved det elektromagnetiske feltet rundt fartøyet/romskipet justeres slik at det skapes en meteor eller ildkule lignende effekt. Det som da skjer, er at det  dannes plasma(ionisert gass). Dette kan sammenlignes med det som finner sted i en Hall effect thruster(se foto).

 


Hva ønsker andre sivilisasjoner nå å advare oss mot?

I midten av november 2013, startet arbeidet med å flytte brenselstavene i reaktor 4 i Fukushima kraftverket. Dette er et arbeid som bil på gå i minst et år. P.g.a. skadene det fikk i 2011, regnes denne operasjonen som svært risikabel og hvis noe går galt, vil de radioaktive utslippene kunne bli mange ganger større enn ved Chernobyl ulykken(Kilder: CNN, BBC News, Politiken, mfl.)

6. november 2013, har Der Spiegel følgende reportasje:
Nuclear Arsenal: US To Turn Old Bombs Into All-Purpose Weapons.
USA ønsker å modernisere atomvåpen de har utplassert i Tyskland for å gjøre dem mer anvendelige.


Fireballs in the sky could actually be UFOs - detailed analysis.

 

Et utvalg av nyhetsreportasjer om Ghost rockets

2011 

Meteor_fireball_US
14. september 2011, ble dette objektet observert over Arizona, Nevada og den sørlige delen av Kalifornia. Spørsmålet som ble stilt: "Var det muligens en meteor eller ildkule?" Link til video.
Cusco_25.08
Dette objektet, som kunne observeres i flere minutter, ble 25. august 2011 fotografert på dagtid over Cusco i Peru. Det ble forklart som ildkule, meteor eller UFO. Link til video.
 

2012

2. April. Meteor or UFO? Mysterious Fireball Streaks Across Texas Sky 

 

13. juni, Puno, Peru


2013

7. november; A Meteor lights up the night sky over Southern California

Kjernekraft og atomvåpen: Våre utenomjordiske venner advarer oss og på andre måter

Den 27. september 2010, ble det holdt en veldig uvanlig pressekonferanse på The National Press Club i Washington DC. Bakgrunnen for den er at en i mange år har registrert mye UFO aktivitet i nærheten av baser hvor det blir lagret kjernefysiske våpen. Hensikten med pressekonferansen var å legge frem informasjon omkring dette. Flere militære tjenestemenn avla sine vitneprov, blant annet Robert Salas, en tidligere kaptein som hadde tjenestegjort ved en slik base. Han gav konkrete eksempler på at UFO er som hadde befunnet seg over basen hadde satt rakettene midlertidig ut av spill. I følge informasjon fra russerne har dette og skjedd hos dem. Robert Hastings som tok initiativet til denne pressekonferansen har i mange år forsket og samlet inn dokumentasjon om denne type UFO aktivitet. Sitat fra ham: “Jeg tror de land som har atomvåpen blir advart om at de leker med ilden". Det er verdt å merke seg at dette er noe som stadig vekk skjer, altså at det fremdeles pågår.

 

Hastings_bookI verden i dag finnes det ca. 20 000 atombomber med en sprengkraft som kan utslette alt liv på denne planeten mange ganger. Alle kjenner til at atomkraftverk produserer radioaktivt avfall. Det som er mindre kjent er at de og skaper forurensning på eteriske nivåer som dagens vitenskap ikke er i stand til å måle. Kilde: Benjamin Creme).
UFOer som befinner seg over kjernefysiske rakettbaser, gir oss gang på gang advarsler. Er det ikke derfor logisk at vi på grunn av vår bruk av atomkraft med sine destruktive virkninger eller et mulig kjernefysisk ragnarok, at Ghost Rockets og dukker opp på nytt som en advarsel til oss fra de utenomjordiske sivilisasjonene som holder oss under oppsikt?

 

I følge informasjon i Robert M. Stanleys nyeste bok: "Covert Encounters in Washington D.C.", har våre utenomjordiske venner flere ganger kontaktet amerikanske presidenter og uttrykt sin bekymring over vårt arsenal av kjernefysiske våpen. Eisenhower hadde i tidsrommet 1957 og 60 flere møter med Valiant Thor fra Venus, samt at Gerhald Ford den 18.februar 1975 og ble oppsøkt av et individ fra Venus. De kom begge ganger med samme oppfordring: "Kvitt dere med atomvåpen!" 
Se ellers historikk.

The UMMO file. Informasjon fra en utenomjordisk sivilisasjon som over lang tid har besøkt oss. Foredrag av Denis Roger Denocla: